Skip to Content

Za one koji to ostvaruju

Istorija brenda Pattex

Pattex je pouzdan partner koji omogućava krajnjim korisnicima da napreduju do sledećeg nivoa veština zahvaljujući snažnoj podršci sa izuzetnim rešenjima za lepljenje koji su jednostavni za upotrebu.

Pattex proizvodi dostupni su u više od 50 zemalja – pod brojnim sestrinskim brendovima zavisno od regiona i koji se razlikuju samo po imenu i dizajnu, ali ne i po tehnologiji ili logotipu. U Meksiku, na primer, proizvodi su pod brendom 'Resistol', a u Kanadi ih potrošači znaju kao 'LePage'. U Nemačkoj je snaga prianjanja Pattex-a postala generička u poslednjih nekoliko decenija. Kada se kaže „lepi kao lepak“, Nemci obično kažu da se „lepi kao Pattex“.

PROFESIONALNO

Od 1956. Pattex je profesionalna moć vezivanja za zanatlije i majstore u njihovim građevinskim poslovima. Pattex pruža najmoćniji asortiman za sve poslove fiksiranja, lepljenja i popravki – uvek pruža pravo rešenje – profesionalni rezultat zagarantovan.

POTROŠAČ

Pattex pripada najsnažnijem asortimanu lepkova sa jednostavnom i praktičnom primenom za sve kućne poslove lepljenja, montaže i popravke uz najviši kvalitet.

KOMPANIJA

Misija

Osnažiti i inspirisati kreatore i majstore na sveobuhvatan način da iskoriste svoj puni potencijal

 

Values

Snalažljivost: Podstaknuti smo dubokim razumevanjem potreba naših krajnjih korisnika koje podržavamo, inspirišemo i usmeravamo.  Sve što im može zatrebati na njihovom putu je lako dostupno bez prepreka ili vremenskih ograničenja i „na dohvat ruke“ – bez obzira nivo veština koji poseduju ili šta im je potrebno. Ukoliko još uvek nemamo rešenje, naći ćemo ga.

Mentalitet korisnika: Uvereni smo da mentalitet korisnika može osloboditi neočekivane moći i mogućnosti. Zato podržavamo i ohrabrujemo one koji rade.

 

Obećanje

Omogućiti da naši korisnici osete snagu i da veruju u svoje sposobnosti i veštine, da se na taj način pripreme za naredni nivo, dobiju inspiraciju i upuste se u nove ambiciozne projekte sa boljim rezultatima na najefikasniji način.

 

Kompanija

Henkel posluje na globalnom nivou sa dobro izbalansiranim i raznovrsnim portfoliom. Kompanija drži vodeću poziciju sa svoje tri poslovne jedinice u industrijskim i potrošačkim poslovima zahvaljujući snažnim brendovima, inovacijama i tehnologijama.

Henkel Adhezivi Tehnologije je globalni lider na tržištu lepkova – u svim segmentima industrije širom sveta. U svojim poslovnim jedinicama Deterdženti i kućna hemija, kao i Beauty care, Henkel drži vodeće pozicije na mnogim tržištima i kategorijama širom sveta.

Osnovan 1876. godine, Henkel se osvrće na više od 140 godina uspeha. U 2021., Henkel je ostvario prodaju od više od 20 milijardi evra. Kompanija zapošljava oko 53.000 ljudi širom sveta – strastven i vrlo raznolik tim, ujedinjen snažnom kompanijskom kulturom, zajedničkom svrhom i zajedničkim vrednostima. Kao priznati lider u održivosti, Henkel drži vodeće pozicije u mnogim međunarodnim indeksima i rang listama. Henkelove povlašćene akcije su navedene na nemačkom berzanskom indeksu DAX.

Za više informacija o Henkelu, posetite www.henkel.rs.

Za više informacija o Adhesive Technologies posetite: www.henkel.rs/brendovi-i-poslovni-sektori/adhezivi-tehnologije 

Moglo bi vas takođe zanimati